Gasolyn na aruba??
- Lightning John
Gasolyn na aruba??
ta mi idea of gasolyn na aruba ta kaka??
Mi auto ta blo sinta detonate,anto e ta dunando mi hopi stress
Te haste riba e water/alcohol injection ,Masha fuck up mes om
Anto no ta ami so tin e problema ey om
Anto mi tin e timing full ariba low poni
nan mester haci algo si cu e gasolyn ki om paso prijs ta halto anto kalidad ta fucking malo
valero te hasta texaco tur di nan ta kaka, anto mi ta sigur ni 75 octane nan ta LOL
Mi auto ta blo sinta detonate,anto e ta dunando mi hopi stress
Te haste riba e water/alcohol injection ,Masha fuck up mes om
Anto no ta ami so tin e problema ey om
Anto mi tin e timing full ariba low poni
nan mester haci algo si cu e gasolyn ki om paso prijs ta halto anto kalidad ta fucking malo
valero te hasta texaco tur di nan ta kaka, anto mi ta sigur ni 75 octane nan ta LOL
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
[color="white"].[/color]( ]]] _ _ O _ _ [[[ )
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
- iZiLowriderCustoms
- Race Junkies Admirer
lol... gasolin om.... kinan na hulanda e kk ta bon keda subi so .. den conjo om..
tempo ma cumpra mi auto e tbta 1.27 pa liter.... awo e la bira 1.47.. anto pa 95 octane... si bo ke 98 manera jet ta obliga di hinka.. esey si ta mandabo bankrupt vap vap..
tempo ma cumpra mi auto e tbta 1.27 pa liter.... awo e la bira 1.47.. anto pa 95 octane... si bo ke 98 manera jet ta obliga di hinka.. esey si ta mandabo bankrupt vap vap..
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
- MenaceIIsociety
- RaceJunkies B*tch
awor ey mi a wak na tv ku un bari a bira 75 dollar y e lo subi mas ahinda , so wanto duro...................
Segun ami Valero ta bende texaco feul tambe, so I think it is the same shit...
Un ruman di un amiga dimi tin un BMW segun mi anja 2002/2003, constant e tin hodemento cu e auto (thank god cu su trabou ta lease e auto ey pe
) e kiermen si ta su auto lo e a bende kaba..... Ultimate ta grita so ora nan mester cambia e sensornan ongeveer kada 3/4 luna......
Segun ami Valero ta bende texaco feul tambe, so I think it is the same shit...
Un ruman di un amiga dimi tin un BMW segun mi anja 2002/2003, constant e tin hodemento cu e auto (thank god cu su trabou ta lease e auto ey pe
) e kiermen si ta su auto lo e a bende kaba..... Ultimate ta grita so ora nan mester cambia e sensornan ongeveer kada 3/4 luna......When the devil comes knocking at your door, simply say... "Jesus, could you get that for me please"?
Aki e ta 1.74 pa e kk cu Weerlichtjan a kabi describi anto e pret ta cu ta gasoline importa di Brazil of Trinidad. Coastal\Valero ta traha solamente motor oil y diesel so.... Mane m'a bisa kaba un paar di thread pasa.
Y berdad e ta laga mi 4AG(Z)E ping pa loko ora cu e ta riba "bedrijfstemperatuur". Mane m'a bisa kaba un paar di thread pasa.
Y berdad e ta laga mi 4AG(Z)E ping pa loko ora cu e ta riba "bedrijfstemperatuur". Mane m'a bisa kaba un paar di thread pasa.
The make up of any "culture" must evolve or die.....
The roots remain...
but as with anything(everthing) else it is up to those who are the future to shape the future.

Ya si e pendew ney a laga nan mama para y no cuminsa scrap e katkraker nan y bende nan como heru bieu lo nos twt un mihor gasolin cu e Kk cu nos tin cu sera smoel
y sigui paga pé y auto lo sigui hode......garage nan tambe mester biba, wa.
Mi AFL 0.02
y sigui paga pé y auto lo sigui hode......garage nan tambe mester biba, wa.
Mi AFL 0.02
Lightning in a World of Thunder
Warning: Objects in mirror are piston powered!

Warning: Objects in mirror are piston powered!

- MenaceIIsociety
- RaceJunkies B*tch
Mi ta di acuerdo cu Vampiro, si e politico nan di e tempo ey cu nan vision paranoid di placa a laga e refineria mane e tabata, por ta awo nos por tin miho calidad di gasoline produci locamente. At least e ora ey nos por a scapa un par di centen per liter ya cu no lo tin invoerrechten ni vrachkosten envolvi den e prijs per liter mane e ta awo. Djey basta anja pasa nan a subi accijnzen riba gasoline cu 10 cent y nunca mas nan a bahe. Otro anja si bin sales tax, mi ta wonder si nan lo aplica esey tambe riba e prjs di gasoline. Anto e ora ey si prijs lo subi mas. E prijs di di bari ta bai sigi subi y nan a pronostica caba cu elo subi te na $100 ney.

Mi ta korda basta tempo pasa Grumpy a trese e subject ki kaba. Te e la keda di bai check to kon nan ta calcula octane na aruba. Na merka ta
(RON + MON)/2. pero na Aruba mi no sa ta kon. Manera na europa ta ron so nan ta pone pesei 96 octane ron ta mesoc ku 92 octane si bo usa e formula. di (RON + MON)/2. Of porta e gasoline mes na aruba ta kk min sa.
(RON + MON)/2. pero na Aruba mi no sa ta kon. Manera na europa ta ron so nan ta pone pesei 96 octane ron ta mesoc ku 92 octane si bo usa e formula. di (RON + MON)/2. Of porta e gasoline mes na aruba ta kk min sa.
- Lightning John
well mi a hisa mi fuel mas anto e kaka ta ping mas hahah well awo mi ta sigur cu ta e kaka di gasolyn om
mi ta bai check sparkplugsnan mas cold (ngk br 7) anto gap e na .035 pa wak kiko ta kiko
Mi lo laga boso sa
Vlampi por bisa nos algo paso sigun mi e ta traha na valero
mi ta bai check sparkplugsnan mas cold (ngk br 7) anto gap e na .035 pa wak kiko ta kiko
Mi lo laga boso sa
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
- cobrazilla
- RaceJunkies B*tch
Lightning John wrote:well mi a hisa mi fuel mas anto e kaka ta ping mas hahah well awo mi ta sigur cu ta e kaka di gasolyn om
Mi lo laga boso sa
John
stop di "kima fuel" swa, pa via di bo gasoline ta sigui subi...hehehehehe
[color="Blue"]Powered By Ford[/color]
DSM wrote:John cumpra Octane Booster na caha. hehehe
Good question comes to mind...mi ta corda ora mi a haci 18 anja y mi ta tin mi auto kant en klaar poni riba mi nomber caba cu mi tawata bai wak drag y algun bro nan dimi prome cu careda semper tawata tira 1 of 2 botter di octane booster den tanki
E cos ey ta haci un verschil? mi echt kiermen un verschil?