Curacao Street-legal 30 mrt 2006

Everything that has to do with drag-racing. Kill stories, best et's, etc.
RYSO-TECH
Race Junkies Fan
nowoczesnekuchnie.com.pl

Post by RYSO-TECH »

catfish wrote:Wel RYSO-TECH, welcome to the forum as well.

Spera di wak boso One Cool Summer cu e 'Pro-Stock'. By the way, bo por informa nos mas di esaki??

No tumami na malu, pero esaki ta "TOP SECRET" ahinda, uniko kos ku mi por bisa aworaki ta ku e ta/a KIBRA MI SAKUUUUU...........pero dia e ta kla boso lo wak e sea na AUA of na Korsou via di websites.

Danki pa e komprenshon,

RYSO.
RiveN

Post by RiveN »

bon cos...

mi 200sx tambe tin un GT28R aden.. pero riba mi CA18DET....

bon info , a nami un perspectiva di loke mi por hasi riba dimi...
tnx pa e info tocante e dos autonan...

:)
Racejunkies.com

[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
RYSO-TECH
Race Junkies Fan

Post by RYSO-TECH »

E motor nan aki ta hopi bon kaba "out of the box".

Pa sigiente drag ku traction lo mi purba di dal un low 11 ku Toyosan.
"Street Terror" 200sx lo por ta den su mid 11's.

Mi ta keep boso updated.
RYSO.
PietjeZz

Post by PietjeZz »

Welcome aboard Ryso...impressive..vooral cu si nunka e autonan no a subi un dyno pa tune :evil:
Image
Vampiro

Post by Vampiro »

Mal Bat mes bo ta Ryso,.... sigui asina pa baha e tempo nan mas, paso cu e 9 ET cu a cay na Aruba aki mi ta kere cu lo sigui un paar mas su tras...

Dus ora bo bin cu bo Top Secret :shh: e lo tin bataja na ordo aki.

Welcome meng.
Lightning in a World of Thunder
Warning: Objects in mirror are piston powered!

Image Image
Image
Grumpy
RaceJunkies B*tch

Post by Grumpy »

mi a wak 3 supra, esun di gaari, e jdm preto y e jdm shinishi.

kiko nan a core?
Blitzsoup

Post by Blitzsoup »

GinoX wrote: Segun mi Blitzsoup ta e uniko cu a jeg'i pone un CA18DET den 12nei aki na Aruba..... Of no Al?

Correction 11 halto e twt core (best 11.60's) prome cu nos a bende.(not a street car) Stock motor/ecu/stock injectors/supra MKIII intercooler i 1st gen eclipse turbo@14~16psi. Stock motor cu 175000km prome cu nos a twist e crank. Despues e twt tin un stock rebuilt botom end (only new parts were the bearings) e head a keda untouched.

(not a street car)
Image

Sorry for the hijack.
Great minds discuss ideas,
average minds discuss events,
small minds discuss people.
RYSO-TECH
Race Junkies Fan

Post by RYSO-TECH »

Vampiro wrote:Mal Bat mes bo ta Ryso,.... sigui asina pa baha e tempo nan mas, paso cu e 9 ET cu a cay na Aruba aki mi ta kere cu lo sigui un paar mas su tras...

Dus ora bo bin cu bo Top Secret :shh: e lo tin bataja na ordo aki.

Welcome meng.

Wel, mi ta sumamente contentu ku bosnan 9 sec. streetcar. Pa ami dal un 9sekonde ku mi KP61 di caya no ta niun problema, it's just an engine swap away, pero keep in mind, mi mes ta donjo di mas ku 3 outo i mi no por hasi tur "The fastest cars on earth". Mi KP61 ta un "used parts bin" i pa djis aplica tur e eksperiensia ku mi a "loop op" anto voor de rest :"HAVE FUN" ku ne riba kaya.

Pa un par di anja kaba : MI NO TA HARMA MI OUTONAN MAS PA KORE KONTRA DI NIUN HENDE!!!!
Bo sa dikon?? Paso pa mesun motibunan aki ma perde javenan/brother pa onsportiefheid, jaloezie i/of envidia. Mi ta harma pa mi mes i "put myself to the test".
Mi klientenan mes ta disidi si NAN ke challenge otro, esey ta nan choice, pero ami ta full fada aki ku e weganan di "mariposa" ku tin...

Mi ta spera ku bo a komprondemi i pls, no tumami robes.

RYSO.
Kamikaze

Post by Kamikaze »

Ryso ki tin, pabien ku e bon tempunan di bo "autonan". Ki di nobo tin pa dia 28 april aki? :burnout:
RYSO-TECH wrote:Bo sa dikon?? Paso pa mesun motibunan aki ma perde javenan/brother pa onsportiefheid, jaloezie i/of envidia.

No worri bo ku e hendenan ei, nan no tabata bo javenan/brother nunka ta nan interes nan tabata buska. Ta esunnan ku tei den bon i den malu ta nan ta esunan ku bo tin ku tene na kwenta. :peace:
RYSO-TECH
Race Junkies Fan

Post by RYSO-TECH »

Kamikaze wrote:Ryso ki tin, pabien ku e bon tempunan di bo "autonan". Ki di nobo tin pa dia 28 april aki? :burnout:

No worri bo ku e hendenan ei, nan no tabata bo javenan/brother nunka ta nan interes nan tabata buska. Ta esunnan ku tei den bon i den malu ta nan ta esunan ku bo tin ku tene na kwenta. :peace:

Kamikaze,
danki pa bo "words of wisdom", ta despues ku tempu ma realisa e kosnan ey wak......pero mi no ta worry, ami ta wak ken ketu bai riba pia para i ken riba s@nk@ benta!

Wel pa dia 28 awo, si slicks yega na tempu, mi ta laga owner di Toyosan mes kore su outo pa e kustumbra ku ne. Mi ta kere ku Dugi tambe lo tey, paso ta Meyer (civic pretu) nos mester, pero e ta skonde........

Mi starlet mes no ta kla ahinda pero mi ta trahando hopi duru riba dje!
Tin mas outo ku mi ta trahando riba dje, 1 riba Microtech, 1 riba Haltech, 2 riba Sakura i 1 riba Apex'i SAFCII, pero mi ta kere ku 2 nai por ta kla pa fin di luna, depende di e tempu disponibel.....

RYSO.
Ghostracing
Race Junkies Admirer

Post by Ghostracing »

Aino boso ta rabia sin tin mester. envidia ku kos tin tur kaminda pero no lubida ku ta esnan ku no tin koi kareda "fanatikonan" ta esnna ku ta hinka esnan ku auto den barika di otro. mi ta kere ku si bo ta sintibu menasa of envidia ta fasil pa bo bai puntra donjo di kurpa mes ta kiko e tin kontra bo.

Ta e odio aki tin ku niun hende na Korsou no ta bai dilanti. Esun ta bisa kiko, e otro ta bisa torno, esun ta tende bai bisa esaja, esaja ta papia sin wak ta kon bin kos a pasa, asina nos ta keda.
NA unda e sportiviteit mes a keda anto????
RYSO-TECH
Race Junkies Fan

update di test day Korsou (23-04-06)

Post by RYSO-TECH »

Konta rumannan,

Awe nos tabatin keuring i test pa nos "drag" di anja di la reina.

Un update riba Toyosan (kp60/ca18det) : Owner mes a stuur, 11.83 sec. @ 115mph. ku un 1.6x 60ft, siendo un driver nobato i nunka a kore riba slicks a sali dal un 11 seconde riba su prome pass!

Street terror (200sx/sr20det) : Owner tambe a kore "back to back" 11 seconds ku un best of 11.84sec. @ 115mph ku 1.59sec. 60ft (damn stock body, full weight car).

Danki,
RYSO.
RiveN

Post by RiveN »

nice ... 11 sec cars... bon cosss
Racejunkies.com

[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
Post Reply