Autonan cu ami ta corda (of mas bien, interesa den nan) tbt e Miata shinishi cu a core hopi bon. E ta turbo. E dos Sentranan B14 B15 cu tbt dal low 16s na smaak, e Dart berde di Puchi cu ta hasi ni un esfuerso pa core low 11s/high 10s anke cu e transbrake no tbt traha optimal. Claro e Civix di Tiger Racing tbt spanta tur hende, e dos Silvianan of 180SX cu ta den 13s SI nan core bon, e Glanza blanko cu tambe a marka bon et, no manera e otro starletnan RHD cu ainda ta den low 16s/high 15s. Claro cu e tribu di Starletnan fwd tbt tei; nan e set e ambiente.... of juist niet.
Vol verwachting klopte Flying Kiki's hart ora cu e full pass di Alex su Toyota 1000 no a ser realisa na cuminsamento. Minsa con a sigi despues cu mi a bai pero e tbt bo paga ora e tira second.
Tampoko mi no a mira e match race entre Janti cu Saladex.
Ni esun entre Vickracing y Puchi....
The make up of any "culture" must evolve or die.....

, cu twt hopi consistence den su run nan y cu a bai te final pa coy campion
.

Ta bon ta un careda su boso a core. Janti tambe a dal un tremendo burnout, Jean Carlo sin duda tambe. Pabien na esunan cu a gana nan matchrace.
pa no laga raul core e mustang pa donjo mes bin core wel nan a lubida cu donjo di cas conoce mihor cu otro nan kier donjo ate nan a hanja cu donjo of sin donjo tambe laga nan sigui
na radio i tv mi kier a bisa dolfie cu su dodge tambe pabien 10.50 bon tempo dolfie ki dia nos ta tire atrobe haha brother nos ta keda e
a baha bon si na final nos no tin cu bringa pa duna show ami mes a core 9.66 @ 133mph sin traction i riba turbo so!!!
tambe pabien na edward pa cu su campion bo a jega laat net na ora pa qualified pero bo a bai te laat tambe i cu e premio pabien sigui asina awo falta e whiteshark pa subi pista mas auto modified pa pone show i tambe na piro man cu a bin for di corsow ultimo ora bai te final pabien guy's keep it up like this awo e cos aki tin cu sigui maske ta ora di king of the street pa trece ambiente nan por jambe un fast bracket cu auto di careda modified por core style di corsow nan street legal nan ki
if you cant run with the big dogs stay home play with barbie
we don't need traction to
laydown the numbers

Esaki ta just un taste/preview pa ora e blanco subi pista bek....