RJ Fantasy Investing Game July 15 - Dec 13, 2007
- chicken wings
- RaceJunkies B*tch
bo ta gana masha tiki mes riba stock om... 10 dollar , 2 dollar, den conjo.. mi tin cu cumpra 1000 diferente stocks di compania anto hope pa nan subi.. sino ba perde 1000 tambe :P
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
- Ultimate Boost
Valero y El PAso Corp. tin mi hodido mes. Apple dropped suddenly 
[color="Red"][SIZE="3"][font="Georgia"]POWERED BY THE "LINKY" (DSMLink)[/font][/size][/color]:drivin:
[font="Arial Black"][SIZE="2"]Shift Supervisor - Bario Fino Boys[/size][/font]
[color="Red"][font="Arial Narrow"]Dodge Boys - A Horn 4 U[/font][/color]
Esunan miho para ta esunan cu no tin mucho sen hinka. Mi mes a usa e $10.000 y presta $3000, mi a logra recover $2500 back pero ainda mi ta $500 rood prome cu mi por traha sen.
Pero tin hende cu ta mustra super hodido anto cu plaka presta riba dje. Dark red hehehe.
Anyhow Ranking di e prome siman July 24, 2007

Pero tin hende cu ta mustra super hodido anto cu plaka presta riba dje. Dark red hehehe.
Anyhow Ranking di e prome siman July 24, 2007

Antayera Apple a hodemi.. ayera Apple a scapami.. lol 138 to 146 den 1 dia.. bale la pena...
Racejunkies.com
- chicken wings
- RaceJunkies B*tch
Stocks stocks ... den e dia nan cu ta bin ki ta duro pa inverti den sierto compania nan pa no bisa e grandi nan den stocks.. ma wak paar di boso ta hanjado perdida nan grandi den 1 dia di tempo..porta ba tarda 1 siamn pa biuld up un ganashi p awe e stockmarket dal abou i sutabo mas di loque ba saka den un siman den paar di ora di trade..
ami sa ta lay low paar di dia i waak den ki rumbo e market ta bai..pero cos no ta mustra bon si..
ami sa ta lay low paar di dia i waak den ki rumbo e market ta bai..pero cos no ta mustra bon si..
"Diplomacy is the art of saying 'Nice doggie' until you can find a rock....
Berdad Ladcho. Pero mane bo por ripara, esunan cu ta invest mas ta den risico di perde mas dia cu e competencia aki kaba. Esunan cu ta invest un paar di dollar dimes no ta bai perde mucho. Y tin di esunan cu no ta hasi nada ta gewoon gana interes sin hasi nada.
Speedyrolla
dsm madness
greggz
racejunkie
roeljamil
Bosonan cuminsa invest. Esaki ta un beginner website basta bon pa sinja con pa invest, dus tin manual etc pa lesa.
Mi a hasi algun cambio den e wega pa hasie mas realistico. Trade commision mi a pone na $10 enbez di $20, option commision tambe ta na $10 awor. Ora bo ta usa servicio manera E-trade, Scottrede, ta $8-$12 bo ta paga na comission ora bo trade y no $20.
Diversification rule tambe mi a kita, dus si bo kier bo por usa tur e $10.000 pa kumpra un solo stock so.
Ami mes ta den pijnbank aki, mi tin intenshon di core cu e stocknan te December mane mi ta wak, mi bende nan awor ta perdida basta bon mi tey hiba, cual mi no ta kere mi por recupera back den un paar di luna.
Speedyrolla
dsm madness
greggz
racejunkie
roeljamil
Bosonan cuminsa invest. Esaki ta un beginner website basta bon pa sinja con pa invest, dus tin manual etc pa lesa.
Mi a hasi algun cambio den e wega pa hasie mas realistico. Trade commision mi a pone na $10 enbez di $20, option commision tambe ta na $10 awor. Ora bo ta usa servicio manera E-trade, Scottrede, ta $8-$12 bo ta paga na comission ora bo trade y no $20.
Diversification rule tambe mi a kita, dus si bo kier bo por usa tur e $10.000 pa kumpra un solo stock so.
Ami mes ta den pijnbank aki, mi tin intenshon di core cu e stocknan te December mane mi ta wak, mi bende nan awor ta perdida basta bon mi tey hiba, cual mi no ta kere mi por recupera back den un paar di luna.
- cobrazilla
- RaceJunkies B*tch