v8(aka heru bieuw v.s imports(aka mucha chiki)
hahaha...se no younger members...haha... e topico ma bin kune, paso ta bai tin un kareda asina na KORSOU dia 4 di oktober..i ami kera sa opinion i ken ta bai bin korsou pa e kareda ei...paso na iron man ma mira ku e gai nan ku a bin ku outlaw nai a dal e import nai mane nada..ku supose mester ta kore den 7 sec hopi abou...anto e pregunta dikon KORSOU no ta bai engrande pa kareda di ARUBA mane ma kompronde ta ku nan no ta bai gasta plaka pa bai ARUBA bai kore, si NO TIN FAIR PLAY... esei tbt un remarke kumi a hanja...tbt tin mas remarke.. di e pista en zo.. i kaba muchu laat i jen kos...pero in general ami ta hanja mester sinta na mesa i laga TURRR hene splika nan dolo(drivers) anto CLEARRR TUR kos.. paso e koki ta birando pantomina.. ami ta hanja. dusss..ami ta un GRAN FANATIKO DI DRAG.. I MITIN HOPI IDEA.. PERO MITA BUSKANDO HENDE ADEKUA PA JUDAMI PA ORGANISA NAN TAMBE.. I MIKE MIRA KORSOU I ARUBA DEN GRANDI DEN DRAG RACE..MUDIALLL..ANTO ARUBA SIII.. KU TUR RESPET TA LOGRANDE... AWOKI MIKE PA KORSOU TAMBE HASIE...ANTO PA NOS UNI... paso noss porrr....(ESUN KU POR JUDAMI TAMBE KU MI IDEANAN LAGAMI SA)
born to ride....
:rockon:
:rockon:- J-Tuning
- RaceJunkies B*tch
Den e mundo di drag, placa ta hunga un rol grandi ... lastimamente esaki ta e caso den tur hobby/deporte.
Ban bisa tin un careda na Curacao. Hopi biaha mi ta tende si nos ta bay curacao pa careda. E asosashon di drag di Aruba ta paga pa e auto di un coredo bay of coredonan mes tin cu paga pa manda e auto/estadia enz??
Ken ta carga e gasto nan of esaki ta varia pa coredo? Con cos nan asina ta hinca den otro? mi ta kere e gasto nan tambe ta hunga un rol ora cu un pais invita un otro pa bay pusta.
Mi ta puntra esaki ya cu mi no sa y mi no ta den mundo di Drag. Pero mi ta kere info nan asina ta necesario pa sa ya cu tin hopi hende cu no sa
Ban bisa tin un careda na Curacao. Hopi biaha mi ta tende si nos ta bay curacao pa careda. E asosashon di drag di Aruba ta paga pa e auto di un coredo bay of coredonan mes tin cu paga pa manda e auto/estadia enz??
Ken ta carga e gasto nan of esaki ta varia pa coredo? Con cos nan asina ta hinca den otro? mi ta kere e gasto nan tambe ta hunga un rol ora cu un pais invita un otro pa bay pusta.
Mi ta puntra esaki ya cu mi no sa y mi no ta den mundo di Drag. Pero mi ta kere info nan asina ta necesario pa sa ya cu tin hopi hende cu no sa