the professor is back

Everything that has to do with drag-racing. Kill stories, best et's, etc.
Post Reply
bling101
Race Junkies Fan

the professor is back

Post by bling101 »

[color="Blue"]ruman felis dia pa bosnan..un felis anja pa bosnan tambe.. dimes mitin basta ratu sin papia ku bosnan aki riba..direktamente foi korsou.

loke ta pasa ta losigiente..mino sa ku bosnan ta na altura pero tin un team na venezuela ku tin MASHA HAMBERR MES PA KORE kontra di DR.ROSS I KING KONG 4..ku su nomber ta THE PROFFESOR.. I ma hanja un par di video aki (porta mi ta laat) pero ma hanja video aki.. ku nan a kumpra auto nobo.. un chevy cobalt ku su miho tempu ta 6.74 SEC. I NAN TIN Hopii hamber pa kore kontra di e dos nan aki : ata e video.

http://www.youtube.com/watch?v=8PGM6I5JcBg[/color]

http://www.youtube.com/watch?v=D8R24pKCZ9k

esei ta e dos link nan.. i e auto tbt na merka prome i e nomber di e driver tambe bota mira den e link nan..

ami no sa di bosnan pero mike mira e kareda aki sigur.. sea na aruba of korsou pero e mester ta onn e anja aki...

kiko bosnan ta pensa....
born to ride....:cool::rockon:
dr.ross
Race Junkies Devotee

Post by dr.ross »

na dec un paar di venezolano a contami di dje..anto e tabata asina hopi hambra te cu den su prome pas na venezuela ela lubida na unda ta saca parashute i drenta mondi..awo segun rumores ta core cu na e momento ey e tabata bow influencia di alcohol of droga..pero ja e ta cla drecha caba.i si mi calculo no ta faya,e lo ta na corsow pa e careda di anja di la reina..btw e accident ta riba youtube tambe...
[SIGPIC][/SIGPIC]
''To make a small fortune in dragracing...you start with a big one!!!
ActiveForce
Race Junkies Devotee

Post by ActiveForce »

LOLs ma wak e accident ta ki pasa e guy? core droga of cu alcohol riba e speed ey boy milager ela keda bibo hehehe
Image
Visit TheServerExperts you all your web hosting needs.
bling101
Race Junkies Fan

Post by bling101 »

sep ma wak e accidente tambe...pero tin un video mas kuta mustra ku ela drecha e auto kaba.. i plus nan ta splika riba un video ku nan ke bin korsou pa kaba pa kore kontra di king kong 4 i dr.ross.. ta bon koi mira rumanan...kenn.. basta e bin riba alcohol aki banda si.. sino ta problema paso aki si no tin masha modi.. ta bahada di seru mesora te den beton fabriek
bling101
Race Junkies Fan

Post by bling101 »

awo un pregunta: DR ROSS mes tambe tei? paso mike mire atrobe riba pista aki kore su 6 sec tur dia bomesa
dr.ross
Race Junkies Devotee

Post by dr.ross »

ta basta fanatico kier wak e core,pero su motor ta na merca ainda.asina ta mester warda un poco...hahahaha beton fabriek..esey si a pone mi hari...mane un dia nos por wak un field di por lo menos 10 auto di Aruba i Corsow den 6sec. pa nos wak un bon careda mane antes cu tabata tin careda den 7 sec.
[SIGPIC][/SIGPIC]
''To make a small fortune in dragracing...you start with a big one!!!
dragon801
Race Junkies Admirer

Post by dragon801 »

dr.ross wrote:ta basta fanatico kier wak e core,pero su motor ta na merca ainda.asina ta mester warda un poco...hahahaha beton fabriek..esey si a pone mi hari...mane un dia nos por wak un field di por lo menos 10 auto di Aruba i Corsow den 6sec. pa nos wak un bon careda mane antes cu tabata tin careda den 7 sec.

un careda sigur cu lo ta bon pa wak algun imports vs e v8 nan
:laffin: time will come to smoke some tires :evil:
bling101
Race Junkies Fan

Post by bling101 »

sigur ku si.. paso mane mita mira e imports nan ta bajendo dilanti.. di korsou plus aruba... awe mes ma sinta wak un par na australia... ruman no ta wega... kos ku ta bai duruuu
Post Reply