My Mid-Engine 2 Seater -- JDM???
Bon cos p!m.... stage 2 om... balls to the walls.... ami tin stage 4 ta bai caba i ainda mi no a hanja chens pa dal un run...
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
- JayP
- Race Junkies Devotee
Tnx p'e comment nan.
Actualmente esun nan cu no ta wak e auto aki hopi riba caminda, lo tin chance di wak'e mas biaha awor ja cu mi a bende mi daily driver (Celica GT-S), dus voorlopig ta cu e MR2 mi ta move rond awor te ora cu mi logra haya algo na mi smaak back.
Pa locual ta trata e tempo di MR2, manera cos ta mustra ta asina mes, cu street tires tin hopi chance di core 12 ney y cu slicks e lo ta den su 11 si tur cos bai as planned. Pero esey ta tempo lo dicidi. Nos lo wak pronto.
Actualmente esun nan cu no ta wak e auto aki hopi riba caminda, lo tin chance di wak'e mas biaha awor ja cu mi a bende mi daily driver (Celica GT-S), dus voorlopig ta cu e MR2 mi ta move rond awor te ora cu mi logra haya algo na mi smaak back.
Pa locual ta trata e tempo di MR2, manera cos ta mustra ta asina mes, cu street tires tin hopi chance di core 12 ney y cu slicks e lo ta den su 11 si tur cos bai as planned. Pero esey ta tempo lo dicidi. Nos lo wak pronto.
[font="Fixedsys"]THE ENGINE TONE IS MUSIC TO MY EARS[/font]:drivin:
[SIZE="1"]Micortech LT10 - ClutchMasters Stage 3 Clutch/PP & Flywheel - ACL Bearings - ARP Bolts - Arias Pistons - Supertech Valve Springs - Cometic Headgasket - GZE Con. Rods - Tial WG - HKS SSQV BOV - Garret GT30R Turbo - Toga Hi-Volume Oilpump - Walbro Fuelpump - TechnoToyTuning Crankpulley - Autometer Boost & Air/Fuel Gauges - Sportmax XXR Wheels - Magnaflow exhaust[/size]
- JayP
- Race Junkies Devotee
Ultimo careda cori cu setup bieuw cu ta poni ainda
http://s239.photobucket.com/player.swf?file=http://vid239.photobucket.com/albums/ff230/JayPMR2/MOV02F.flv&fs=1&os=1&ap=1
http://s239.photobucket.com/player.swf?file=http://vid239.photobucket.com/albums/ff230/JayPMR2/MOV02F.flv&fs=1&os=1&ap=1
[SIZE="1"]Micortech LT10 - ClutchMasters Stage 3 Clutch/PP & Flywheel - ACL Bearings - ARP Bolts - Arias Pistons - Supertech Valve Springs - Cometic Headgasket - GZE Con. Rods - Tial WG - HKS SSQV BOV - Garret GT30R Turbo - Toga Hi-Volume Oilpump - Walbro Fuelpump - TechnoToyTuning Crankpulley - Autometer Boost & Air/Fuel Gauges - Sportmax XXR Wheels - Magnaflow exhaust[/size]
- JayP
- Race Junkies Devotee
Anto ta cla !!!
Turbo nobo a jega, diabierna lo hiba e auto Bello's Garage p'e wordo installa.
Teaser pic

Turbo nobo a jega, diabierna lo hiba e auto Bello's Garage p'e wordo installa.
Teaser pic

- JayP
- Race Junkies Devotee
zzt230 wrote:Wow, bon cos pa dia 31 di Juli ainda?
Well, si e keda cla sigur cu si, si no lo mester warda pa next careda, cu si mi no ta hera ta dia 8 e ora.
Talk about power 2 weight= hauling S 
U must be Fast cause U were Hauling ASS when i [color="Red"]Passed U[/color]
|.....Overnight.......................|.|\
|........PARTS FROM........-....|.|||";,__,
|_...__...JAPAN_______=====|.|_|..|...|
"'(@)'(@)""'''''''"'''''''l''/(@)(@)*****(@)"
-----------------------------------------------------
|.....Overnight.......................|.|\
|........PARTS FROM........-....|.|||";,__,
|_...__...JAPAN_______=====|.|_|..|...|
"'(@)'(@)""'''''''"'''''''l''/(@)(@)*****(@)"
-----------------------------------------------------
- Pmr racing
- RaceJunkies B*tch
- JayP
- Race Junkies Devotee
Hopi tempo sin post algo den mi thread ki.
Otro parts nobo a jega awe y e resto cu falta pa forma e combo ta na caminda.
Y si boso conoce hende cu tin un head di 4AGE 20Valve ST of BT pa bende, lagami sa.

Otro parts nobo a jega awe y e resto cu falta pa forma e combo ta na caminda.
Y si boso conoce hende cu tin un head di 4AGE 20Valve ST of BT pa bende, lagami sa.

- Pmr racing
- RaceJunkies B*tch