Palo Marga Finals 2009
- Flaco_Racing
- Race Junkies Fan
- nowoczesnekuchnie.com.pl
wel ajera di mi parti no a bai dje malo ey
mi twt cu flaco starlet i chemmy king corolla
mi a cuminsa cu e starlet cu un pb di 10.08 kitando pia 2x pa motibo e auto twt bati den rev lim
mi a bai hasi cambio riba e rev lim pero e presure plate a kibra
nos a cambie awe durante dia dus ban wak awe nochi ktk
pa loke ta chemmy king mi a bai pa tira un pas pero ora di lunch cu mi a bula e clutch e trothel cable a kibra
nos a bai patras fix e bin back den staging lane mi amigo nan a wak cu e tire a spin riba riem dus mi no por a hasi niun pas pero awe nos ta kla tire gescroeve i trothel cable nobo dus ban wak ktk
mi twt cu flaco starlet i chemmy king corolla
mi a cuminsa cu e starlet cu un pb di 10.08 kitando pia 2x pa motibo e auto twt bati den rev lim
mi a bai hasi cambio riba e rev lim pero e presure plate a kibra
nos a cambie awe durante dia dus ban wak awe nochi ktk
pa loke ta chemmy king mi a bai pa tira un pas pero ora di lunch cu mi a bula e clutch e trothel cable a kibra
nos a bai patras fix e bin back den staging lane mi amigo nan a wak cu e tire a spin riba riem dus mi no por a hasi niun pas pero awe nos ta kla tire gescroeve i trothel cable nobo dus ban wak ktk
Punto Perdido Chassis Shop,Builder of ARUBA's fastest 3/4 chassis imports
Nice tempo boys. Vutamento di drama! Pabien!!!!
Ehm, un pregunta mi tin di cos cu ma tnde den pits. Ta berdad cu Shan Datsun lo bai bira e proximo Game-Over?
Ehm, un pregunta mi tin di cos cu ma tnde den pits. Ta berdad cu Shan Datsun lo bai bira e proximo Game-Over?
The make up of any "culture" must evolve or die.....
The roots remain...
but as with anything(everthing) else it is up to those who are the future to shape the future.

-
mazdaspeed_prt
AmericoRZ wrote:Bosa kiko mi no a haja bon cu nan a pone Ryan core 10 sec contra e mazda di curacao that was LAME
bo saaaa.. e parti ey mi mes a keda mane babuka..ta nan mes a buta dial-in asiney p'e ta un "heads-up" race?.. hopi laf mes.. no ta categoria di outlaw e twta?.. esun ku mas speed tin mas chens, anto slownan lo ta "underdog"?..
caredanan ayera twta e caredanan di mas laaf ku mi a yegi atende den hooopi anja.. categorianan twta hopi bruha, scoreboard den right-lane no twta functiona at all.. announcer no twta announce kasi nada.. atrobe ta trese autonan IMPORT for di korsow, anto kiko a resulta, BREAKDOWN.. mi no ta kansa di ripiti kon e autonan aki NO TA REALIABLE!!!.. y pa kolmo bandi 12 y mey (1 categoria so a kore eliminationte ku e orea ey) e rx-7 geel di Cheko a drama zeta net na starting line, esey twta cherry riba bolo..
anto e parti di mas jammer twta ku e karedanan aki, hoopi bon tempo a wordo kori/buta.. king alexander ku su 7.95, chemmy ku 8.18, ma tende da silva su bike a bai 7.19, tambe ma tende ku ta kip hassel su bike a dal 7.67? esey mi no ta sigur di dje, bello su starlet twta den su mid 8's.. dus twtin kos pa wak.. apesar di tur esey asina mes ambiente twta hoopi laaf mes !!!
un shot di e tribune 9or pasa, kasi 10or, ora ku ta suppose di ta hot hot..

- Boostedsup
Mensen awo mi ta bezig ku the boss racing organization pa wak un ku e otro pa hinka Johnnie Walker den bar y tambe hinka Go Fast energy drink riba pista. Loke ta pasa ta ku e pista ta exsigi hopi $$$$$ pa mantencion, mane nan ta bisa hasta papel ta frustia.
mi a haya sa hopi details di qual ku ora bo ta un guest na e pista of un competidor bo no ta tene na quenta. Pero mi ta spera gobierno nobo reconose e deporte anto duna un mang pa hiba e deporte / pista dilanti.
mi a haya sa hopi details di qual ku ora bo ta un guest na e pista of un competidor bo no ta tene na quenta. Pero mi ta spera gobierno nobo reconose e deporte anto duna un mang pa hiba e deporte / pista dilanti.
BOOSTEDARISTO
- Pmr racing
- RaceJunkies B*tch
-
mazdaspeed_prt
rod wrote:E ambiente den publico por tabata laaf manera hopi a bisa.. pero tog bo por wak ku e careda aki tabata e miho pa mayoria di koredor..
sehh Rod bo tin hopi rason.. ta pesey e ta ASINA LAMENTABEL ku no twtin e ambiente den publico pa hasie un careda exitoso tanto pa coredor, publico y dimes pa organisadornan tambe !!
- Lightning John
Pmr racing wrote:Ami ta kere cu drag , ta cabando na aruba kisas nan mester pone mas atraction algo pa hala e publico paso tin hopi actividad riba caja .....Ami ta un fiel amante di drag.....
No drag no ta kabando ta nan mes ta kabando ku nan mes... Ikkuh ikkuh blijf maar stikkuhh...esey ta full e problema.... Djis kompara e premio nan di afo y e premio nan ku nan ta hanja kinan...na korsou mes e premio ta basta halto... esey ta un di e tiki punto nan.. ahinda tin mas..
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
[color="white"].[/color]( ]]] _ _ O _ _ [[[ )
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
- ShanRacing
- Race Junkies Admirer
mazdaspeed_prt wrote:sehh Rod bo tin hopi rason.. ta pesey e ta ASINA LAMENTABEL ku no twtin e ambiente den publico pa hasie un careda exitoso tanto pa coredor, publico y dimes pa organisadornan tambe !!
Wel honesly un careda ta exitoso pa un coredo si e djis core bon (si premio ta miho mane john a bisa lo ta un plus punt), pa alexander i pa hopi hende mas e careda twt exitoso.
Dus cu esei den mente twt tin bon careda pa e publico por a enjoy sikiera un poco. Awo si no twt tin publico ni pa duna un tiki ambiente e ora ta e organisadora nan mesun culpa.
Dus awo,
Who to Blame??
- Lightning John
ShanRacing wrote:Wel honesly un careda ta exitoso pa un coredo si e djis core bon (si premio ta miho mane john a bisa lo ta un plus punt), pa alexander i pa hopi hende mas e careda twt exitoso.
Dus cu esei den mente twt tin bon careda pa e publico por a enjoy sikiera un poco. Awo si no twt tin publico ni pa duna un tiki ambiente e ora ta e organisadora nan mesun culpa.
Dus awo,
Who to Blame??
My piont exactly! Anto hopi hende lo duna nos razon!
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
- Flaco_Racing
- Race Junkies Fan
unico cos mi por bisa dicon e careda twt laf ta cu no twt tin promotion un evento sin promotion dimes bo no lo hanja hende
nos tur sa cu hopi hende gusta wak drag pero no kere paso nan gusta drag nan ta volg tur programa di drag na radio i of via internet
tin hende cu ora mi a post riba fb nan a puntrami si berdad twt tin drag
i otro cos mas mi ta kere nan tin cu cuminsa wak e fecha nan mas mihor tambe paso bo sa tambe cu fin di october ta celebra halloween dus lo tin jen di actividad rond i durante anja tambe mester ta mas wise di e banda ey check calender bon prome cu traha jaar calender i tambe si par di luna prome
bo wak tin un actividad grandi anto bo sa cu e por manka drag purba di schuif e careda pa siman despues of prome i no kere ta dios bo ta
manera nan ta bisa wie betald bepald dus sin no tin spectator no tin cash flow di entrada i no na bar
mi ta kere pa 2010 TBRF por cuminsa ta un poco mas serio i cuminsa caba di e anja aki cu reunion pa coredo pa 1010 kiko coredo nan kier i kiko anan kier di coredo nan paso @ the end ta nos ta e payaso nan
i pa shan
pabien un biaha mas di e tijd i nos tin cu cuminsa traha prome cu anja caba pa maart e auto ta den gran forma
nos tur sa cu hopi hende gusta wak drag pero no kere paso nan gusta drag nan ta volg tur programa di drag na radio i of via internet
tin hende cu ora mi a post riba fb nan a puntrami si berdad twt tin drag
i otro cos mas mi ta kere nan tin cu cuminsa wak e fecha nan mas mihor tambe paso bo sa tambe cu fin di october ta celebra halloween dus lo tin jen di actividad rond i durante anja tambe mester ta mas wise di e banda ey check calender bon prome cu traha jaar calender i tambe si par di luna prome
bo wak tin un actividad grandi anto bo sa cu e por manka drag purba di schuif e careda pa siman despues of prome i no kere ta dios bo ta
manera nan ta bisa wie betald bepald dus sin no tin spectator no tin cash flow di entrada i no na bar
mi ta kere pa 2010 TBRF por cuminsa ta un poco mas serio i cuminsa caba di e anja aki cu reunion pa coredo pa 1010 kiko coredo nan kier i kiko anan kier di coredo nan paso @ the end ta nos ta e payaso nan
i pa shan
pabien un biaha mas di e tijd i nos tin cu cuminsa traha prome cu anja caba pa maart e auto ta den gran forma
Punto Perdido Chassis Shop,Builder of ARUBA's fastest 3/4 chassis imports