New power plant for my ranger
ma core toevallig tras di e auto ki paar di biaha...
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
Thanks man,pero desafortunadamente no tin dyno vid.Pero no worry ta bai tin mas dyno secionsLightning John wrote:Hopi bunita mes e auto ta... kontendo di tende ku e projecto ta bayendo bon.. awo post vids di dyno :D !!y more pics!
Project 2jzgte Ford Ranger[SIGPIC][/SIGPIC]DONE.Well atleast pa awor aki:biggrin::biggrin:
- Lightning John
bin ku e auto dia 31 awo no? na pista... ami lo bini ku esun dimi pa dal un paar pass pa have fun riba mi et streets bieuwnan ...Ranger4oH wrote:Thanks man,pero desafortunadamente no tin dyno vid.Pero no worry ta bai tin mas dyno secions![]()
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
[color="white"].[/color]( ]]] _ _ O _ _ [[[ )
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
Hey J thanks pe invitacion pero mi no lo por make e.E next road test cu compound mi lo bai test mas sigur,pa mira si e sliksnan ta pega e ora si.Lightning John wrote:bin ku e auto dia 31 awo no? na pista... ami lo bini ku esun dimi pa dal un paar pass pa have fun riba mi et streets bieuwnan ...
Project 2jzgte Ford Ranger[SIGPIC][/SIGPIC]DONE.Well atleast pa awor aki:biggrin::biggrin:
- Lightning John
No problem bro... me too mi a bai ayera nochi no traction mes.. pero mi a logra di dal un 12 sec pass si :P ..Ranger4oH wrote:Hey J thanks pe invitacion pero mi no lo por make e.E next road test cu compound mi lo bai test mas sigur,pa mira si e sliksnan ta pega e ora si.
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
hey guyz ktk,basta tempo sin show aki riba hehe.update chikito wel nada mas a wordo hasi na e motor pero its still goin strong niun problema te cu awor aki rev bai off.Soon lo ta bai tin cambio nan si ,mi lo laga boso sa
AmericoRz ktk sorry min contestabo,mi tiun hopi tempo si subi riba RJ, dimi ta auto trans e mesun cu ta bin cu e 2jzgte te cu awor aki e ta wanta guerra loke mi a hasi cune ta shim e pa e3 por shift mas duro mi problema riba drag ta mi tin di bai pa un higher stall converter pa mi por sali mas duro
AmericoRz ktk sorry min contestabo,mi tiun hopi tempo si subi riba RJ, dimi ta auto trans e mesun cu ta bin cu e 2jzgte te cu awor aki e ta wanta guerra loke mi a hasi cune ta shim e pa e3 por shift mas duro mi problema riba drag ta mi tin di bai pa un higher stall converter pa mi por sali mas duro
http://i358.photobucket.com/albums/oo22 ... -00626.jpg
http://i358.photobucket.com/albums/oo22 ... -00627.jpg
Kliene upgrade,turbo blanket & exhaust wrap.
http://i358.photobucket.com/albums/oo22 ... -00627.jpg
Kliene upgrade,turbo blanket & exhaust wrap.
- chicken wings
- RaceJunkies B*tch
- Pmr racing
- RaceJunkies B*tch
http://i358.photobucket.com/albums/oo22 ... -00635.jpg
Porfin ayera nochi mi a logra baha tempo hehe,mi 60ft times ta halto so wel ja sey ta door di e auto trans i e stock converter cu ta lock up na 1900rpm so e auto ta sali power less.mi a dal 4 pass cual 3 di ta den 13's e ultimo pass mi cu no mi tin di baha tempo so ma disidi di wanta motor na 3500rpm anto drop e den drive hehe misa cu no ta the best thing to do pero ja asina mes ela bug un poko djei coi boost bai abow hehe wel ela juda si.So mi ta kere pa awo mi lo laga e motor keto anto cuminsa traha riba e transmission hinka un higher stall converter den djei
Porfin ayera nochi mi a logra baha tempo hehe,mi 60ft times ta halto so wel ja sey ta door di e auto trans i e stock converter cu ta lock up na 1900rpm so e auto ta sali power less.mi a dal 4 pass cual 3 di ta den 13's e ultimo pass mi cu no mi tin di baha tempo so ma disidi di wanta motor na 3500rpm anto drop e den drive hehe misa cu no ta the best thing to do pero ja asina mes ela bug un poko djei coi boost bai abow hehe wel ela juda si.So mi ta kere pa awo mi lo laga e motor keto anto cuminsa traha riba e transmission hinka un higher stall converter den djei
The make up of any "culture" must evolve or die.....