Please, boso stay tuned na e thread aki pa tur locual ta e desaroyonan den SHRCA y cu su caredanan. Nos prome careda grandi pa e anja aki lo ta bai ta dianan 1, 2, y 3 di Juni 2007.
Tambe nos ta programa pa e di dos careda di anja cu lo ta bai ta dianan 3, 4, y 5 di Augustus 2007, anto e final di e point series ta bai ta dianan 5, 6, y 7 di October 2007.
Mi lo ta bai ta post mas informashon riba e thread aki segun e dianan ta yegando. E anja aki lo ta bai ta hopi interesante door cu nos lo bai pone e Pro-Division tambe. Kiermen no ta bai tin solamente Street-Division sino Pro- tambe.
Lo ta bon pa sintonisa Top 95 den tur e programanan di Juancho Werleman y tambe Den 5 Speed cu Manuel Da Silva pa cu informashon of desaroyonan den SHRCA. Tambe pa boso por hanja sa ki dia ta bai tin reunion ya cu tin algun cos cu mi ta hanja mester ajusta vooral den Street Bikes. Tambe mester di tene reunion pa e Pro-Division paso nan no ta na altura di e reglanan y tampoko nan no a hanja e opportunidad pa core e careda aki na October 2006.
Ta den nos plan nan pa bin cu autonan street mal venena for di Merca pa e ultimo of e di dos careda di anja pa SHRCA. Pero esey ta den plan pero nada confirma ainda. Esey ta e direcshon cu nos kier bai tambe aden pa trece competencianan di afo cu mi ta sigur cu nos coredornan aki lo sinja nan kiko ta drag racing den Street Division.
Javenan, stay tuned because there is much more to come.

Mi javenan, prepara boso auto paso ta show nos ta bai show nan kiko kiko aki na Aruba un biaha mas.
The make up of any "culture" must evolve or die.....