Cars on the dyno
- ArubaSpeed
Cars on the dyno
Mi ta bay uza e thread aki pa menciona algun auto cu a impress ami personalmente riba e dyno. Mi lo contesta mayoria di pregunta cu ser hasi tanten cu e donjo nan di e auto nan ta permiti. Mi ta cuminsa cu awe 17 di Maart 2007. Ya cu den biaha ta fastioso mi corda esun nan di pasado.
Honda CRX di Chris Halley. CRX geel, turbo y ta sakando 400+hp cu nada exotic riba dje. Dikon e ta impress mi? Mayoria di hende sa lokual Chris a yega di pasa aden. Ta di admira kon su comeback tbt ta y bin bek mas duro cu nunka. Poko hende por accomplish e feat aki. E lo ta un auto sigur cu lo hasi su mes popular riba Palo Marga y nos lo wak e pronto riba e lista di boost unit.
PS. No post whoring!! No thread hijacking. Keep it clean!!!
Honda CRX di Chris Halley. CRX geel, turbo y ta sakando 400+hp cu nada exotic riba dje. Dikon e ta impress mi? Mayoria di hende sa lokual Chris a yega di pasa aden. Ta di admira kon su comeback tbt ta y bin bek mas duro cu nunka. Poko hende por accomplish e feat aki. E lo ta un auto sigur cu lo hasi su mes popular riba Palo Marga y nos lo wak e pronto riba e lista di boost unit.
PS. No post whoring!! No thread hijacking. Keep it clean!!!
"MOVE!!! THE FREIGHT TRAIN IS COMING THRU!!!!!"
[SIZE="1"]nosey little fucker aren't u?!?![/size]
[SIZE="1"]nosey little fucker aren't u?!?![/size]
bo tin pic di e crx ? engine bay pics si mag anto.. :) would be nice to look at ...
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
- ArubaSpeed
ArubaSpeed wrote:sakando 400+hp
Nice...pone mi 375 big block POS to shame...hahaha...
Ami ta kere Saladin su stang tambe lo ta monster pa wak ariba dyno....
Patience is a motherfucking virtue, let me tell ya!!
I have pissed off everyone I know at least once...the ones closer to me....at least twice....
Conventional wisdom says to know your limits. To know your limits you need to find them first. Finding your limits generally involves getting in over your head and hoping you live long enough to benefit from the experience. That's the fun part!
I have pissed off everyone I know at least once...the ones closer to me....at least twice....
Conventional wisdom says to know your limits. To know your limits you need to find them first. Finding your limits generally involves getting in over your head and hoping you live long enough to benefit from the experience. That's the fun part!
- ArubaSpeed
Danki pa e Update di Chris Halley. SU CRX... Arubaspeed..un dje poko hende nan cu a judami cu mi Honda e i Miquel Cortes tempo ma cuminsa...hopi hende no sa pero e Twin camoriginal di crx cu e tawta core cune prome den e CRX blanco (Banzai) ami a cumpra e motor ey foi dje tempo poko hende di santa cruz pisa den honda a dal mi cara abou cu motor ...ainda mi tin e motor ey na casa den mi camber riba stand..real role model person for me....Sorry pe e off topic...
"Diplomacy is the art of saying 'Nice doggie' until you can find a rock....
- ArubaSpeed
ArubaSpeed wrote:Damn, despues di hopi huma y kimamento di tire, mi tin cu bisa e auto aki a impress mi. Ta trata di salada express. E a dal 999.58hp te siguiente aviso. hehehe
.....MASTER!!!!
Conjo...pabien na Joselito i henter su crew. Do I smell an 8 sec in the near future?!?!?!

TOMMY KOCK Speed Team
saw the dyno from beginning to end... 5 thumbs up! hehe.. 999 is a nice number to have :)
Racejunkies.com
- Boostedsup
- El Viejo Shan
- Race Junkies Admirer
- cobrazilla
- RaceJunkies B*tch
-
WhiteShark
- Race Junkies Devotee