Subiendo pista m'a ripara cu no tin ni 10 auto pa hasi road test. Bon, esei kemen cu teoreticamente mi por hasi cuanto passes cu mi kier te cu competencia.
Wel, mi tres prome testnan tbt meskos; subi pista dal mi burnout, stage y bai abao launching at 5000rpm, shifting at 6500rpm. ET tbt 16.47, 17.04, 16.24.
Despues di a laga clutch fria m'a bai pa mi ultimo trest testnan. Pero e biaha aki m'a baha e temp di thermostat, m'a EVITANDO full e burnout box, stage y bai abao launching at 2000rpm, shifting at 7000rpm. Guess what!! ET tbt 15.97, 15.92, 15.88
Grumpy por atestigua esei.
Well no ta mucho kos pero, needless to say, mi mes tbt hopi impreshona mes cu mi AE86. Cu otro palabra e theoria di baha preshon pa mas traction di un STREET TIRE pami no tin logica mas. Tambe ta klaramente constata cu NO TIN MESTER un burnout ritual pa un street tire por haya traction.
Mi brother den su turbo S13 180SX cora tambe a bai bon. Anke cu ela overboost te kasi 24 psi den e di 4 test door cu un di e hosenan di boost reference a kai riba e exhaust manifold. Loke ta e partisipantenan di F&F, wel... boso sa, pami cu si no tin tempo (ET) pa compara, mi no ta interesa den tipo di headsup nei. Hasimi korda tempo di kouwtji boulo na Barcadera y bms nos kier progresa, no bai bek atras. Tbt tin hopi klapmento y respomento ora cu e autonan di F&F a bai abao, pret ohm. M'a haya falta di Chen su Nova (parse cu ela bula motor) y e Camaro di Don Flip. Uniko highlite tbt cu Bill a duna bon bataya anke cu e driveshaft tbt dun'e dolor di kabes. E dos Starletnan a duna bon show di burnout y launching. E Golf di e guy Chines tbt hopi bon y consistente. Tiger Racing tbt tey sigur sigur cu nan Civic. Esei ta tur!!
Topa den kobeit nanki.

The make up of any "culture" must evolve or die.....