WTB: R154 driveshaft
WTB: R154 driveshaft
Guy's mi ta bezig ta buska 1 R154 driveshaft, si boso sa ken por tin 1 laga mi sa pls cell # 7414312
- Lightning John
ESEY SI TA HODIDO PA HANJA KINAN NA ARUBA BRO.. HMMM ami tabo mi lo bisabo check riba supra forums nan mastanto bo lo por hanja un hende eynan ku lo tin un..kinan na aruba ta hodido..mi por check ku un bro pabo.. pero mi no ta sigur si.. jama bello wak ..check ku dennis ..
[color="White"]...[/color]/____ ____ ___\
[color="white"].[/color]( ]]] _ _ O _ _ [[[ )
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
[color="white"].[/color]( ]]] _ _ O _ _ [[[ )
|\_ o _ ____ __ o_/|
|___|…...…..…|___|
Bo sa Americo, si bo tin e SUERTE di haja un Toyota 4Runner y e MESTER ta uno cu V6, cu gearbox anto cu disc brakes patras anto bo POR tin algo similar na loke bo mester. Por ta lo bo mester pasa un zaag pa haja e largura ideal, but you'll have to see...
EDIT: Please (x3) cambia TUR TUR e nut & bolt - s - nan pa cu e driveshaft pa nobo. Don't ask what I know about them...
EDIT: Please (x3) cambia TUR TUR e nut & bolt - s - nan pa cu e driveshaft pa nobo. Don't ask what I know about them...
The make up of any "culture" must evolve or die.....
The roots remain...
but as with anything(everthing) else it is up to those who are the future to shape the future.

GinoX wrote:Bo sa Americo, si bo tin e SUERTE di haja un Toyota 4Runner y e MESTER ta uno cu V6, cu gearbox anto cu disc brakes patras anto bo POR tin algo similar na loke bo mester. Por ta lo bo mester pasa un zaag pa haja e largura ideal, but you'll have to see...
EDIT: Please (x3) cambia TUR TUR e nut & bolt - s - nan pa cu e driveshaft pa nobo. Don't ask what I know about them...![]()
Thx man mi ta bay wak unda mi por haja 1 4Runner. Danki pa bisa mi di e nut & bolts nan, mi ta zorg pa mi cumpra nobo