Aruba's Top 30 Fastest Street Legal Cars
-
Grumpy
- RaceJunkies B*tch
- nowoczesnekuchnie.com.pl
Aruba's Top 30 Fastest Street Legal Cars
Stopped operations.
unda mi nomber a keda ?!

Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
heheheh
sonjar no cuesta nada
sonjar no cuesta nada

Racejunkies.com
List updated. Esaki ta e temponan cu e autonan a corre. No tin surprise, this is the list.
E lo wordo update kada King of The Street / Road Test of kareda ora cu nan corre miho tempo.
Mi no lo tene cuenta cu backup runs and bullshit. E auto korre e tempo un biaha mes ta kla.
Tambe por post kiden pa bisa ken a mehora nan tempo.
Riven, kiden bo por wak ken a korre 10 of no.
Please, usa e thread ki mas hopi pa updates of pregunta tocante cierto autonan. Otro postnan irrelevante of joke lo wordo delete.
E lo wordo update kada King of The Street / Road Test of kareda ora cu nan corre miho tempo.
Mi no lo tene cuenta cu backup runs and bullshit. E auto korre e tempo un biaha mes ta kla.
Tambe por post kiden pa bisa ken a mehora nan tempo.
Riven, kiden bo por wak ken a korre 10 of no.
Please, usa e thread ki mas hopi pa updates of pregunta tocante cierto autonan. Otro postnan irrelevante of joke lo wordo delete.
Updated. Tawata tin un paar di auto cu no ta korre mas, of a kibra y no ta recuperable mas of ta skohe di no participa den street legal mas. Dus mi a kita nan.
Thanks peeps pa e ayudo. Dal bai paso tin mas cos pa pone riba lista.
E lo ta zuiver pa wak cone autonan ta progresa durante anja. Tur luna mi lo add un snapshot separa.
Thanks peeps pa e ayudo. Dal bai paso tin mas cos pa pone riba lista.
E lo ta zuiver pa wak cone autonan ta progresa durante anja. Tur luna mi lo add un snapshot separa.
Flying Kiki Jrs Racing; Cedric v/d Linden, Datsun Pickup 1200, L20B 4cyl + n2o + Mickey Thompson slicks, 12.8 cu un second backup run di 12.9 112mph
Edit -> Bill Holliger: 11.34 e.t.
Edit -> Bill Holliger: 11.34 e.t.
The make up of any "culture" must evolve or die.....
The roots remain...
but as with anything(everthing) else it is up to those who are the future to shape the future.