Road Test March 18
Road Test March 18
Young Daddy,
Mi echt no ta corda cua motor e Supra tawatin aden paso mane bo mes sa mi no ta den e Japanese scene mas (danki dios hehehehehe) sino Detroit Power.
Mi ta kere ora Grumpy wak e reply aki e mes ta contestabo paso e ta un Guru locual ta Supra.
btw nos ta na Almere serca mi tata.
Mi echt no ta corda cua motor e Supra tawatin aden paso mane bo mes sa mi no ta den e Japanese scene mas (danki dios hehehehehe) sino Detroit Power.
Mi ta kere ora Grumpy wak e reply aki e mes ta contestabo paso e ta un Guru locual ta Supra.
btw nos ta na Almere serca mi tata.
ZiM Racing
- young daddy
- Race Junkies Devotee
- young daddy
- Race Junkies Devotee
Tin cu a bin cu e 1jz berdad. Na Engeland tin un paar. Segunmi e version Haponesnan so a bin cunan. Nan ta 2.5 liter inline 6 cu twin turbo.
Nan a bin den e Toyota Soarer tambe ( model mane Lexus SC300)
Esunan cu bo a wak mas sigur lo ta engine swap. Complete bolt on e ta. Mas performance. Pa $2500-3000 bo tin un complete front clip di un 1JZ Supra Hapones cu motor y transmission pa swap.
Nan a bin den e Toyota Soarer tambe ( model mane Lexus SC300)
Esunan cu bo a wak mas sigur lo ta engine swap. Complete bolt on e ta. Mas performance. Pa $2500-3000 bo tin un complete front clip di un 1JZ Supra Hapones cu motor y transmission pa swap.
- young daddy
- Race Junkies Devotee
young daddy, check cu fensport.com. Segun mi nan por source sino un front clip (si bo tin e ka-ching) sino sikiera e motor.
In any case, e site europew aki ta esun di mas confiabel den cuenta di Toyota cu mi a yega di deal cun'e.

In any case, e site europew aki ta esun di mas confiabel den cuenta di Toyota cu mi a yega di deal cun'e.

The make up of any "culture" must evolve or die.....
The roots remain...
but as with anything(everthing) else it is up to those who are the future to shape the future.

se fensport ta na inglatera mes..
ora mi twta tin mi toy-ota tambe mi twta check eyriba
ora mi twta tin mi toy-ota tambe mi twta check eyriba

Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
mayoria biaha e auto nan cu ta bin pa europa ta bin cu e motor cu bo ta hanja den e auto nan japones , mescos cu e 200sx (240sx style di barabas )ta bin cu sr20det aki bon anto e 200sx (180sx) ta bin cu e ca18det , kiermen mas sigur si bo hanja un di e supra nan ey turbo aki bow na hulanda e lo ta e 1jz
Loved By Few, Hated By Many and Feared By All.
- young daddy
- Race Junkies Devotee
GT-R34
Aki bouw ????
Wel segun ami juist niet
Aki bouw Supra owners ta mata pa hana 1jz/2jz
Ta dolor di cabez pa bo djis hana un 7mgte Turbo(bon prijs)
I si bo logra di hana un lo ta to much money
Aki bouw ta UN supra so cu tin 1jz (MK3)
I uno cu un 2jz (MK3)
I tur dos ta engine swap
Tur e resto nan ta 7m engine
Ami mes a dura hopi pa mi hana un 7mgte pa un redelijke prijs
I asina mes tin Algun cos pa drecha riba dje
Durante cu mi tawata en busca di un Supra mi a bai wak un cantidad
Pero aki na Hulanda cu si e auto toevalig ta dealer onderhouden
Ba Hode
Prijs lo ta riba 5000/6000 euro
Loke mi a ripara aki bouw ta cu si bo kier un Supra den top condition lo bo tin cu saca minimaal 5000
Of lo bo tin cu cumpra un na Duitsland paso aja bouw nan ta mas barata
Pero ja aja bouw nan ta mas barata pero ora bo trece e cono Hulanda belasting a caba cu tur bo placa na BPM cu invoer cu cantidad di cuanta mas
Aki bouw ????
Wel segun ami juist niet
Aki bouw Supra owners ta mata pa hana 1jz/2jz
Ta dolor di cabez pa bo djis hana un 7mgte Turbo(bon prijs)
I si bo logra di hana un lo ta to much money
Aki bouw ta UN supra so cu tin 1jz (MK3)
I uno cu un 2jz (MK3)
I tur dos ta engine swap
Tur e resto nan ta 7m engine
Ami mes a dura hopi pa mi hana un 7mgte pa un redelijke prijs
I asina mes tin Algun cos pa drecha riba dje
Durante cu mi tawata en busca di un Supra mi a bai wak un cantidad
Pero aki na Hulanda cu si e auto toevalig ta dealer onderhouden
Ba Hode
Prijs lo ta riba 5000/6000 euro
Loke mi a ripara aki bouw ta cu si bo kier un Supra den top condition lo bo tin cu saca minimaal 5000
Of lo bo tin cu cumpra un na Duitsland paso aja bouw nan ta mas barata
Pero ja aja bouw nan ta mas barata pero ora bo trece e cono Hulanda belasting a caba cu tur bo placa na BPM cu invoer cu cantidad di cuanta mas
asina mes...
casi tur ta 7M engines...
ora mi twta pusta na pista na drachten ma wak basta supra cu 7MGTE engines...

casi tur ta 7M engines...
ora mi twta pusta na pista na drachten ma wak basta supra cu 7MGTE engines...

Racejunkies.com
se bms...
toyota kemen.. ai nissan nan ta bin cu motor cu asta 7mgte por handle
pa ki bai gasta placa hinca 2jz of 1jz aden si 7mgte mes por handle i gana nan
hehehehehehhehehe

toyota kemen.. ai nissan nan ta bin cu motor cu asta 7mgte por handle
pa ki bai gasta placa hinca 2jz of 1jz aden si 7mgte mes por handle i gana nan
hehehehehehhehehe

Racejunkies.com
- young daddy
- Race Junkies Devotee
In tambe hasta hende cu ta core nissan ta kis a lo largo pa the right stuff
http://www.z32.com/readerrides/reader286.htm
http://www.rigoliracing.com.au/r32gtst.htm
http://www.z32.com/readerrides/reader286.htm
http://www.rigoliracing.com.au/r32gtst.htm