Aruba's Top 30 Fastest Street Legal Cars
Fatty, esey ta un di problema pa varios hende riba e lista tambe. E ta asina cu e database ta tene 1 record pa kada coredo, dus si bin 1 update, e ta replace e biew. E best di cada categoria ta wordo saka di e mesun data ey. Un manera e t bon paso e ta saka di data nobo so, pero e otro banda e no ta tene un record di kada coredo. Esey lo ta hopi bon pa tin pero, lamentablemente mi no por design un sistema...."ainda". Hopefully cu e sistema nobo mi por hasi algo tocante e "glitch" aki.
- fatmartian
- Race Junkies Admirer
-
Importracer
- Race Junkies Admirer
- young daddy
- Race Junkies Devotee
- RaceJunkie
young daddy wrote:Mi no sa mira Pics vid etc ec die bv e banana geel di dodge boys
E ta core Ainda ??????
E ta den some down time... Pero nos ta trahando riba dje...
Grumpy wrote:Boost Unit ta full updated cu e temponan nobo, danki na e informatenan, coredornan y miembro di team cu ta update mi cu e tempo nobo, danki cu boso judansa pa tene e database bibo.
Grumps nos mester Thank abo... Pa hasi bon trabow di tene un database...
Pa asina nos sa ken ta the fastest street cars...
CEO of Maduro Inc.
Proud member of "Barrio Fino" Boys 
Aruba's Fastest Sport Compact 7.66@195MPH. World's 2nd Fastest DSM.

Aruba's Fastest Sport Compact 7.66@195MPH. World's 2nd Fastest DSM.

mi lo bai traha un application pa wordo yena online door di user mes i upload nan slips etc... mi lo purba integrate it cu e racejunkies user db.. pero mi tin cu look into it...
Racejunkies.com
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]
[SIZE="1"]'[color="Red"]1991[/color] Nissan [color="red"]200SX[/color] - Nistune EMS Tuned -GT[color="red"]28[/color]R[color="red"]4[/color] - SPEC [B][color="Red"]Stage 3 6 Puck[/color] Clutch kit - Lightened Flywheel [B][color="Red"]6,7 kg [/B][/color] - [color="red"]3"[/color] TurboBack Exhaust - [color="Red"]AVCR[/color] Boostcontroller - NGK [color="Red"]BFR7A[/color] Plugs - [color="Red"]3"[/color] K&N ConeFilter - TurboXS Type H [color="Red"]RFL[/color] BOV' - [color="red"]Short[/color]Shifter - TrePerformance [color="red"]255lb/h[/color] Fuelpump[/size] [/B]